Cookies

Parasport Frederiksberg - OFFENTLIGE SIDER | 

E-mail
msi@parasport.dk
Gade
Betty Nansen's Allé 57, 2. tv.
Postnr
2000
By
Frederiksberg
Land
Denmark
Telefon

Hjemmeside
http://www.parasportfrederiksberg.dk


Præsentation

Om Atletik/RaceRunning

FHI Atletik tilbyder atletik for handicappede. Udover kørestolsrace og Race Running kan vi også tilbyde traditionel atletik. På landsplan er vi stolte af at være én af de bedste klubber, med nogle af de bedste aktive. Dette gør sig også gældende på internationalt plan. Danmark har stolte traditioner ved De Paralympiske Lege (Handicap-OL), og vores ambition er at være medvirkende til, at Danmark deltager i Beijing 2008. Den store udfordring lige nu, består i at få så mange aktive fra klubben til at deltage i disse lege.


RaceRunning er en disciplin som hovedsaglig er for spastikere og andre handicappede med dårlig balance. Der bruges en specialbygget 3-hjulet ”løbe-cykel” uden pedaler – også kaldet en RaceRunner. Vi træner hver tirsdag, samt en lørdag/søndag om måneden. Herudover tager vi til stævner og afholder selv vores årlige FHI-Cup. Desuden afholder vi en uges sommerlejr, hvor alle kan deltage såvel nybegyndere som rutinerede. Er man interesseret i at gøre mere ved det, kan man også deltage i udenlandske stævner.


Kørestolsrace er en disciplin for handicappede med en forholdsvis god arm-funktion. Er du til fart, er det her lige noget for dig. I kørestolsrace kan man både køre på bane (stadion) og på gade/veje. Vi træner hver tirsdag, samt hvad man evt. selv kan aftale med sine klubkammerater. Herudover tager vi til stævner og afholder selv vores årlige FHI-Cup. Er man interesseret i at gøre mere ved det, kan man også deltage i udenlandske stævner.


Klubben har både nogle Racerstole/RaceRunnere, som man kan låne og prøve, hvis det passer det enkelte medlem. Synes man om det, vejleder klubben gerne med hvordan man så kan få sådan en.

FØLGENDE TILBYDES:

• Træning 1 gange om ugen

• Speciel træningsprogrammer til det individuelle medlem

 • Den årlige FHI-Cup, her kan alle deltage – nybegyndere som rutineret 

• En uges sommerlejr for RaceRunning 

• Sommerfest med spisning 

• Juleafslutning med julehygge


Klubtype
Atletik
Motionsløb

Kontaktpersoner
 NavnAdresseKontakt
FormandMansoor Siddiqi Betty Nansens Allé 57, 2.
2000 Frederiksberg
40 84 24 57 (Mobil)
msi@parasport.dk


 


Delete item?