Cookies

Sportskollektivet - OFFENTLIGE SIDER | 

E-mail
hallo@sportskollektivet.dk
Gade
Christian Richardts Vej 8 3. tv.
Postnr
1951
By
Frederiksberg C
Land
-
Telefon

Hjemmeside
http://sportskollektivet.dk


Præsentation
SportsKollektivet er en multisports-forening med rødder i skate, ski og surf miljøet, som blander det sportslige med det sociale.

Igennem mange forskellige 
aktiviteter og events, giver vi medlemmerne mulighed for at være fysisk aktive igennem hele året, uanset sportsgren og sæson.

Vi er et kollektiv, fordi medlemmerne er klubben, og den fælles indsats er klubbens fundament. Alle i klubben er frivillige, og når mange bidrager, giver det mange muligheder. 

Vi mener, det er vigtigere at have det sjovt end at vinde medaljer, og medlemmerne er en mangfoldig skare, som starter grundet de sportslige muligheder, og bliver for det sociale liv. Skønt vi har plads til alle, skotter det hverken på konkurrence-ånd eller vinder-mentalitet. 

Vores mål er at skabe et fællesskab, hvor det på en fleksibel måde er muligt at få motion og dyrke forskellige sportsgrene, som kan forenes med det moderne livs mange udfordringer. Kombinere det med oplevelser og ture, hvor det sociale vægtes højt, og gøre dette på tværs af alle aktiviteter. 


Vi er ikke som traditionelle foreninger, og både vores sportsgrene og måden vi skruer tilbud sammen, udfordre systemerne. Verden forandre sig, og selvom adgangen til faciliteter ikke nødvendigvis forandre sig ligeså hurtig, tror vi på et mangeartet tilbud, der møder medlemmer, både i forhold til fleksibilitet, muligheder og fællesskab i en travl hverdag, er fremtidens foreningsliv.

Klubtype
Motionsløb

Kontaktpersoner
 NavnAdresseKontakt
KassererHenrik Clausen hc@sportskollektivet.dk
FormandLars Vincent Pedersen lvp@sportskollektivet.dk


 


Delete item?