Cookies

Derfor er restitution ligeså vigtigt som træning

06-11-2019 15:01 |  AtletikOgMotion |  CMS Admin
Du har sikkert hørt før, at det er vigtigt, at man har en sund livsstil. En sund livsstil kan være mange ting, men en varieret kost og regelmæssigt motion er noget, som skal indgå. Hvad end du er begyndt at få øjnene op for træning, eller du lige er begyndt igen efter en lang pause, så skal du huske på, at det er ligeså vigtigt at restituere, som det er at træne – og hvorfor kan du læse mere om nedenunder. 

Restitution virker skadesforebyggende 
Det lyder logisk, men det er dog langt fra alle, der ved, at det er vigtigt, at man restituerer efter en træning. Når man har motivationen til at træne, har man en tendens til at træne løs uden pauser, men det kan hurtigt sætte sine ar på kroppen. Når man træner hver dag uden at holde pause, forhøjer man risikoen for at udvikle skader og gener, som kan være svære at komme af med igen. Det er derfor optimalt, at man sørger for at holde nogle pauser imellem ens træningspas, så man kan sikre, at kroppen får muligheden for at skadesforebygge. Synes du, at det er kedeligt at restituere, kan du med fordel forsøge at underholde dig selv med casino bet265

Restitution kan give dig mere motivation
Ikke nok med at restitutionen virker forebyggende mod skader, så kan restitution også give dig mere motivation til at træne, da du kommer væk fra det i minimum én dag. På den måde har du muligheden for at planlægge din træning, så du får mest mulig ud af den, mens du også kan glæde dig til at komme i løbeskoene eller op i træningscentret. Når man slapper af og er inde i en god træningsvane, får man typisk mere blod på tanden end en voksende manglende motivation. Der er altså mange fordele ved restitution. 








Vidste du at...



Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 


Delete item?