Cookies

Har du svært ved at blive gravid?

18-09-2020 12:35 |  AtletikOgMotion |  CMS Admin
Dette er sponsoreret indhold

Nedsat frugtbarhed er desværre blevet et stort problem for mange par, og der kan derfor være behov for at blive hjulpet lidt på vej, i forhold til at opnå de bedste forudsætninger for, at blive gravid. Går du drømmer om at blive gravid, men er i tvivl om hvordan du og din partner selv kan være med til at optimere chancerne for en fremtidig graviditet, så læs med videre og få et par gode råd med på vejen. 

Dette skal du være opmærksom på i forhold til din partner
Din partners sædkvalitet spiller faktisk en stor rolle, når det kommer til ønsket om at blive gravid. Derudover viser det sig, at mængden af sæd ligeledes spiller en vigtig rolle, idet mere sæd kan øge chancerne for at gøre en kvinde gravid. Der findes derfor også nogle forskellige kosttilskud til mænd, samt husmoderråd, som kan være med til at øge din partners mængde af sæd. Dette kan altså være med til at optimere chancerne for en graviditet, selvom det dog ikke lige er det første man tænker på, når man gerne vil blive gravid.

Vær opmærksom på din vægt
I forhold til din vægt, er denne også vigtig hvis du ønsker at blive gravid. Her gælder det om at finde den gyldne middelvej, så du alt andet lige får de bedste forudsætninger for, at få dit store ønske opfyldt. Både overvægt og undervægt kan påvirke funktionen af din æggestokke og dermed mindske chancen for en graviditet. Det er derfor vigtigt at du er opmærksom på din vægt og så vidt som muligt forsøger at have en helt normalt vægt i forhold til din alder, højde og så videre. 

Kend din cyklus
Noget af det aller vigtigste hvis du ønsker at blive gravid er, at du lærer din cyklus at kende. Her gælder det om at have styr på, hvornår på måneden du har ægløsning, da det er lige netop der, du har mulighed for at blive gravid. Hvis du for eksempel lige er stoppet med at bruge prævention, såsom p-piller eller lignende, kan der godt gå et stykke tid, før du igen har kontrol over din cyklus. I tilfælde heraf bør du være opmærksom på, at det kan tage op til 3-4 måneder før der igen kommer gang i din ægløsning. Så husk at stoppe på dine p-piller eller anden prævention i god tid, hvis du ønsker at blive gravid.









Vidste du at...



Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 


Delete item?