Cookies

Sådan optimerer du din træning

03-03-2021 13:52 |  AtletikOgMotion |  CMS Admin
Dette indhold er sponsoreret. 
Du kender det måske godt: Du har trænet op i længere tid, og er ved at være i rigtig god form. Du kan løbe så langt og så let som aldrig før, eller cykler i din ønskede pace. Måske er din gang blevet til mindre vandringer dagligt, eller du kan løfte vægte, som du aldrig troede du ville kunne løfte så let. Med andre ord er du i god form, og den vil du ikke miste. Træningen er sjov samtidig med, at den gør noget godt for din krop og dit sind. Og så sker det, som ikke måtte ske - du får en skade. Selvfølgelig passer skaden hverken ind i din træningsplan eller din hverdag, og det sætter din træning på pause i nogle uger. Derfor har vi samlet nogle tiltag, som du skal etablere i din hverdag, så du undgår skaderne, og samtidig får mere ud af din træning. 

Variation er vigtig
I den travle verden, som vi lever i, kan det være svært at huske at skåne sig selv og kroppen. Men for at du kan få det bedste ud af din træning, skal du også huske pauserne. Her er det vigtigt, at du varierer din træning, hvis du absolut skal træne hver dag. Hvis du bruger dine ben meget den ene dag, burde du have fokus på overkroppen den næste. Er du løbet 20 km om mandagen, så vil en kort rute være mere optimal om tirsdagen. Det handler i høj grad om restitution, og det vil dine muskler og sener takke dig for. 

For at forebygge dine skader, kan du også aflaste kroppen ved at gå til massage eller fysioterapeut en gang imellem. En fagprofessionel kan hjælpe dig med at lave et varieret træningsprogram, så du kan undgå at blive skadet i din træning. Hos www.kliniklasota.dk kan erfarne fysioterapeuter og osteopater hjælpe dig i Fredericia og Københavnsområdet med at opnå de største effekter af din træning. 

Beløn dig selv 
Så vigtigt som det er at forebygger skader, så er det mindst lige så vigtigt at belønne sig selv. Her kan en afslappende massage regenerere dine muskler fuldstændigt, og du bliver på den måde hurtigere klar til din næste træning. 
Du kan også finde en hvilken som helst anden form for belønning. Tag ud at spise, drik en øl med din bedste ven en tilfældig dag - hvad end du vælger at gøre, så husk, at det er med til at give din krop variation, og dermed øger din glæde ved træningen. 










Vidste du at...



Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 


Delete item?