Cookies

Kom godt i gang med efterårstræningen

29-09-2021 15:15 |  AtletikOgMotion |  CMS Admin
Med det køligere vejr kan nogle godt blive lidt trætte, og det kan være svært at finde motivationen til at komme ned i fitnesscenteret, når man i virkeligheden bare har mest lyst til at putte sig på sofaen med et lunt tæppe og Netflix.

Men efteråret er også en god mulighed for at komme ud i naturen, bruge kroppen og indånde den friske luft. Her får du nogle gode tips til at komme godt i gang med træningen.

Naturen som træningscenter
Selvom det er efterår, byder naturen på et væld af muligheder for at være aktiv og samtidig indånde den friske luft.

Blandt træernes gyldne kroner kan du hoppe i dine løbesko, hvor du virkelig mærker årstiden skifte. 

Skal det rigtig gå stærkt, kan du tage din mountainbike med ud på de forskellige tracks i naturen og mærke vinden i håret, mens du træder i pedalerne. 

Det er også populært at vinterbade. Ved at starte vinterbadningen om efteråret vænner du din krop til det køligere vand lige så stille og udsætter den dermed ikke for et stort temperaturskifte.

Der findes flere udendørs og gratis træningsredskaber rundt omkring i flere byer, som du kan benytte, hvis der alligevel skal være lidt fitness over det.

Træn sammen
Du kan tage din ven eller bedre halvdel under armen og dermed få nogle gode minder sammen, mens I sveder. 

Du kan træne på større eller mindre udendørshold, hvis du fx synes, det kunne være rart med et større fællesskab. Nogle oplever, at det at skulle møde på bestemte tidspunkter, har en positiv effekt på deres motivation.

Fornuftig kost
Det er ikke nyt, at du skal tænke over at lave mad, som er næringsfuld for dig. Nogle kan opleve, at fx fiskeolie kan være et godt supplement til sund kost for dem. Det er dog vigtigt at spise varieret.

God fornøjelse med din træning! 








Vidste du at...



Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 


Delete item?