Cookies

Fordele ved løbetræning

19-11-2021 12:43 |  AtletikOgMotion |  CMS Admin
Det kommer formentlig ikke som den store overraskelse – løb er sundt og godt for både din krop og sundhed. Motion er naturligvis godt for forbrændingen af fedt, men ved at løbe sætter du også gang i en proces i kroppens organer, som er gode i mange sundhedsmæssige sammenhænge. 

De fleste kan træne sig op til at løbetræne, så der er ingen undskyldning. På med løbeskoene og ud i naturen. 

Forbedring af din almene sundhed
Løb er en effektiv motionsform, hvis du går med drømme om at forbedre din sundhed. Med løbetræning kan du opbygge en god kondition, som du vil få glæde af i mange henseende. Den styrkende kondition er generelt ret værdifuld for din almene sundhed. 

Udover at forbedre din sundhed, så vil du også hurtigt bemærke at løbeturen giver dig mere energi og opløfter dit humør. Hvis du lider af meget tankemylder, så kan løb være den perfekte pause til hjernen. Selvom løbeturen kan være hård, så kan det altså også være en god ting, som du gør for dig selv et par gange om ugen. 

Øg fedtforbrændingen 
Er dit mål at tabe dig med løbetræningen? Under løb forbrændes der en hel masse kalorier, da det er en forholdsvis pulskrævende motionsform. Hav dog i mente at motion ikke er altafgørende når man taler om vægttab, her har gode og sunde kostvaner, også en hel del at sige.

Fat burners kan blive en del af denne livsstilsændring, hvor du gerne vil tabe et par kilo af mavefedtet eller mormorarmene. Fat burners kan sætte forbrændingen i gang, men har ingen effekt uden den gode motion og sunde kost. Hav derfor altid fokus på de gode vaner. 
Husk: Ikke overbelast din krop – løb skal ikke gøre ondt. Hvis du oplever smerter, så øger du i stedet risikoen for overbelastningsskade. Hvis du er ny inden for løbetræning, så start ud forsigtigt. 








Vidste du at...



Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 


Delete item?