Cookies

Skal din næste seng være en trekvartseng?

01-03-2019 10:42 |  AtletikOgMotion |  CMS Admin
Dobbeltsengen er for stor og en enkeltseng er for lille, hvad gør man så? I dette tilfælde er en trekvartseng helt perfekt! En trekvartseng måler 140 cm i bredden, hvor en dobbeltseng måler 180 cm og en enkeltseng måler 90cm. 

Perfekt til studieboligen
En trekvartseng er et oplagt valg til dig, som bor eller skal flytte i en studiebolig, hvor pladsen ikke er uendelig. De fleste studieboliger har nogle meget små værelser, og derfor er der ikke altid lige plads til en dobbeltseng. I så fald, ville den sagtens kunne fylde det meste af rummet. 
En trekvartseng er fordelagtig for dig der sover alene, men godt kan lide at have lidt ekstra plads. Ved en enkeltseng bliver pladsen nemlig hurtig trang, især hvis man er typen der vender og drejer sig meget. 
I trekvartsengen kan man dog også sagtens sove to, hvis behovet er for dette opstår, uden at man kommer til at sove alt for trængt. 

Hvilken type seng skal jeg købe?
Senge kommer i mange forskellige varianter med forskellige kvaliteter. Er budgettet ikke så stort, er nogle af de billigste trekvartsenge på markedet boxmadrasser. En boxmadras er nem at have med at gøre, da det er en seng med indbygget træramme, så man skal ikke bekymre sig som sengestel eller bund.
Det er dog også muligt at finde gode kontinentalsenge eller elevationssenge i trekvartstørrelse til fornuftige priser. De har som regel en lidt bedre komfort end en boxmadras, men de koster derfor også lidt mere. 
Sørg dog altid for at købe en god topmadras uanset hvilken sengetype du vælger. En god topmadras kan nemlig gøre en kæmpe forskel for din søvnkomfort. 

På Sleepzone.dk kan du se et udvalg af forskellige 140x200 senge i diverse kvalitets- og prisklasser, som forhåbentlig kan hjælpe dig godt på vej med at finde din næste nye seng. 








Vidste du at...



Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 


Delete item?