Cookies

Gode råd til at finde din næste bikini

20-11-2023 14:00 |  AtletikOgMotion |  CMS Admin
Selvom det er mørkt og koldt udenfor, så kan du godt tillade dig at drømme om sommer og sol. Måske har du planlagt at rejse sydpå i den danske vinter? Ned til sol og varme, til temperaturer, som er skønne at opholde sig i. Her kan du træne dagen lang under sydens sol, imens sveden pibler ned af kroppen. Bagefter kan du gå ned til stranden eller poolen og blive kølet lidt ned. Det eneste du skal huske, er at pakke noget badetøj, og du kan se det store udvalg af bikinier her

Få pakket det hele
Ja, når du rejser sydpå i vinteren, er du garanteret varmere vejr end herhjemme. Det skal du naturligvis pakke efter, så det er en god ide at finde solcremen frem, så du ikke bliver solskoldet. Hvis du regner med at træne på din ferie, så er det også en god idé at få pakket en masse forskelligt sportstøj. Du skal huske alt fra shorts, sports-bh og t-shirts, og gerne mange af dem, så du slipper for at skulle vaske undervejs. Det kan også være, at du gerne vil svømme lidt i poolen, og så er det en god ide med en sportslig bikini. 

Den helt rigtige bikini til dig
En bikini kan du også bruge, når du skal slappe af på stranden og restituere, imens du nyder solens stråler. Her tjener din bikini et lidt andet formål, end hvis du skal svømme baner eller langt i havet. Du kan finde mange forskellige typer af bikini på hjemmesiden, så du finder den, som passer til dit aktivitetsniveau på ferien. Uanset om du er til helt neutrale bikinier eller gerne vil have noget mere moderne og spraglet, så kan du finde en til dig. Smut allerede i dag ind på hjemmesiden og få bestilt et par forskellige bikinier hjem, så er du nemlig klar til sol og varme.  
 
Vidste du at...Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 


Delete item?